Mosturoğlu karakter tahlilcisi mi?

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, “Kendisi karakter tahmincisi, sosyolog falan… ‘Hiç kimse de Süleyman Seba’nın nitelikleri yok’ derken , herhalde herkesin karakterini çok iyi inceledi kendisine teesüf ediyorum. Şekip Mosturoğlu, sözlerine dikka

Mosturoğlu karakter tahlilcisi mi?

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Sinan Vardar, “Kendisi karakter tahmincisi, sosyolog falan… ‘Hiç kimse de Süleyman Seba’nın nitelikleri yok’ derken , herhalde herkesin karakterini çok iyi inceledi kendisine teesüf ediyorum. Şekip Mosturoğlu, sözlerine dikkat etsin. Ayıp etti” dedi.  

ŞEKİP MOSTUROĞLU KARAKTER TAHLİLCİSİ Mİ?

Bu açıklamaya kulüp başkanımız Yıldırım Demirören gerekli cevabı verir.  başkanımız Süleyman Seba bizim onursal başkanımız, herkesin saygı duyduğu bir insan… Böyle bir benzetme yapıyorsa, ona sormak gerekir: “Siz karakter tahlilcisi misiniz?”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor