Mızrak yine iş başında

Trabzonspor’un şampiyonluğunun gasp edildiği 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe’nin lehine ve rakiplerinin aleyhine kaldırdığı bayraklarla kamuoyunun gündemine gelen Nihat Mızrak Trabzonspor düşmanlığını tüm hızıyla devam ettiriyor.Bu akşam oynanan Tra

Mızrak yine iş başında

Trabzonspor’un şampiyonluğunun gasp edildiği 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe’nin lehine ve rakiplerinin aleyhine kaldırdığı bayraklarla kamuoyunun gündemine gelen Nihat Mızrak Trabzonspor düşmanlığını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Bu akşam oynanan Trabzonspor- Kayserispor karşılaşmasında da İlk yarı Trabzonspor'un 2 atağında kaldırdığı yanlış ofsayt bayraklarıyla Trabzonspor akınlarını kesen Mızrak, Trabzonspor aleyhine verdiği kararlarla maça damgasını vurdu Nihat Mızrak, Kayserispor’un 2 net ofsayt pozisyonuna “Devam” diyerek Trabzonspor kalesinin tehlikeli anlar yaşamasına sebep oldu.

Haber61.net 2011 yılında yaptığı haberlerde Nihat Yılmaz ve yönettiği maçları mercek altına alarak siz okurlarına duyurmuştu.

Yıldırım ve Özdemir’in hemşehrisi:

Diyarbakırlı yardımcı hakem Nihat Mızrak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve ikinci Başkan Nihat Özdemir’in hemşehrisi.

Hakemlik hayatında 3 Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması yöneten Mızrak’ın görev aldığı karşılaşmalarda  hep Fenerbahçe kazandı.

Vukuatları Çok:

Mızrak, 25 Ocak 2004 de oynanan, Cem Papila’nın yönettiği ve beş Beşiktaşlının oyundan atıldığı Beşiktaş-Samsunspor maçının da yardımcı hakemi. Bilindiği gibi o sezonu Fenerbahçe şampiyon bitirmişti.

19 Aralık 2008’ de oynanan Konyaspor – Fenerbahçe maçında Fenerbahçeli Önder’in elle attığı golde orta hakem Kuddusi Müftüoğlu golü iptal etmiş ancak yan hakem Nihat Mızrak orta sahaya koşarak ve Müftüoğlu’nu uyarıp golü verdirmişti.

Nihat Mızrak bu sezon 5 Kasım 2012 tarihinde de Antalya'da oynanan ve Trabzonspor'un 2-1 mağlubiyeti ile sonuçlanan Antalyaspor-Trabzonspor karşılaşmasında da görev almıştı.

İlgili Haberler:

Fenerbahçe'nin Mızrak'lı maçları

Çakar'dan inanılmaz Mızrak iddiası

Bakın Mızrak neye üzülmüş?

Aziz Yıldırım Mızrak'ı fırçaladı mı?

Mızraklı Fener kaybetmez

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor