Misafirperverliği TS'den öğrenin

Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, 1461 Trabzon yönetimine ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a teşekkür etti.Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, 1461 Trabzon yönetimine ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a göstermiş oldukları misafirperverlik ve nezaketten

Misafirperverliği TS'den öğrenin

Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, 1461 Trabzon yönetimine ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a teşekkür etti.

Eyüpspor Başkanı Şevket Sever, 1461 Trabzon yönetimine ve Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a göstermiş oldukları misafirperverlik ve nezaketten dolayı teşekkür etti. Başkan Sever Eyüpspor'un havalimanından itibaren Trabzon'lular tarafından büyük bir ilgiyle karşılandığını konakladıkları otelde bile kendilerini bir saniye bile yalnız bırakmadıklarını belirtti.

Başkan Sever konuşmasını şöyle sürdürdü; "Bir deplasman takımına ancak bu kadar misafirperverlik örneği gösterilir. Özellikle 1461 Trabzon yönetimine ve Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar'a Eyüpspor camiasına gösterdikleri ilgiden dolayı gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Oynadığımız karşılaşma da dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçti. 1461 Trabzon yönetimi şahsımı, yönetimimi ve futbol takımımı tam bir Karadeniz misafirperverliğinde ağırladı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'da maç öncesi ve sonrasında sürekli olarak bizimle ilgilenmesi şahsımı çok duygulandırmıştır. Bence 1461 Trabzonspor'un ve Karadeniz insanının bu misafirperverliği tüm takımlarımıza örnek olmalıdır.

Buradan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'a, 1461 Trabzon yönetimine ve tüm Karadeniz halkına Eyüpspor'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü bir borç biliyor ve Karadeniz halkını ayakta alkışlıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor