Miniklerde heyecan sona erdi

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Rize Temsilciliği ile Rize Belediyesi işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Rize Belediyesi Çay Çocuk Oyunları Ligi, sona erdi.İl genelinde 6 ilköğretim okulu takımlarının katılımı ile oluşturulan ligde seksek

Miniklerde heyecan sona erdi

Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu Rize Temsilciliği ile Rize Belediyesi işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen Rize Belediyesi Çay Çocuk Oyunları Ligi, sona erdi.


İl genelinde 6 ilköğretim okulu takımlarının katılımı ile oluşturulan ligde seksek ve mendil kapmaca oyunları oynandı. 6 hafta süren müsabakaların ardından en fazla puanı toplayan Fındıklı Aksu Atatürk İlköğretim Okulu, birinci olarak 23-27 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli'nde yapılacak Türkiye şampiyonasında Rize'yi temsil etmeye hak kazandı.


Takımın çalıştırıcısı Halim Gençler, yaptığı açıklamada, Kocaeli'nde yapılacak finallerde okulları ve Rize'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor