Minikler Judo Şampiyonası Trabzon'da yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Trabzon'da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılan sporcuların önemli başarılar elde ettiğini bildirdi. Yıldız, düzenlenen şampiyonada sporcularının elde ettiği başarılarla kendilerini gururlandı

Minikler Judo Şampiyonası Trabzon'da yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Trabzon'da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası'na katılan sporcuların önemli başarılar elde ettiğini bildirdi. Yıldız, düzenlenen şampiyonada sporcularının elde ettiği başarılarla kendilerini gururlandırdığını belirtti.

8 sporcuyla katıldıkları şampiyonada, 26 kiloda Fırat Çekim ve 42 kiloda Salih Yıldız'ın Türkiye Şampiyonu olduğunu belirterek, "34 kiloda Osman Yıldız da Türkiye üçüncüsü olarak yarışmayı tamamladı. Elde edilen bu sonuçlar bizim için oldukça önemli sonuçlardır" dedi.

Müsabakalara Türkiye genelinde 800 sporcunun katıldığını, Iğdırlı judocuların sergilediği performansla herkesi kendilerine hayran bıraktığını ifade eden Yıldız, "Bu başarının arkasında özverili ve disiplinli bir çalışma var. Judocularımızın gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler