Millilerin rakibi Tunus

A Milli Basketbol Takımı, Eurobasket 2015 hazırlıkları kapsamında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen özel turnuvanın ikinci maçında bugün saat 20.00'da Tunus ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, Eurobasket 2015 hazırlıkları kapsamında İtalya'nın Bormio k

Millilerin rakibi Tunus

A Milli Basketbol Takımı, Eurobasket 2015 hazırlıkları kapsamında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen özel turnuvanın ikinci maçında bugün saat 20.00'da Tunus ile karşılaşacak.

Ay-yıldızlılar, Eurobasket 2015 hazırlıkları kapsamında İtalya'nın Bormio kentinde yaptığı kampın son iki gününde karşılaştığı Tunus ile bugün Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen özel turnuvada bir kez daha karşılaşacak. Milli takım, daha önce Tunus ile oynadığı ilk maçta 81-92 mağlup olmuş ikinci karşılaşmada ise rakibini 77-72'lik skorla mağlup etmişti. Milli takım turnuvanın ilk maçında Bosna Hersek'i 66-58'lik skorla mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler