Millilerin ölüm kalım maçı!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri'nde bugün Romanya ile kritik bir mücadele oynayacak. Ulusal Bükreş Stadyumu'nda saat 21:00'de başlayacak olan mücadelede Norveçli hakem Svein Oddvar Moen düdük çalacak.Star TV'den naklen yayınlanacak o

Millilerin ölüm kalım maçı!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası Elemeleri'nde bugün Romanya ile kritik bir mücadele oynayacak. Ulusal Bükreş Stadyumu'nda saat 21:00'de başlayacak olan mücadelede Norveçli hakem Svein Oddvar Moen düdük çalacak.

Star TV'den naklen yayınlanacak olan mücadeleyi dilerseniz Sporx Canlı Anlatım Servisi farkı ile de an be an takip edebilirsiniz.

ÖLÜM KALIM MAÇI!

Dünya Kupası 2014 Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Türkiye'nin Romanya mücadelesi ile birlikte oynayacak olduğu 3 karşılaşma var. 10 puanla 4. sırada bulunan milli takım, Romanya'yı yenerek 2. sıradaki rakibiyle puanlarını eşitlemeyi amaçlıyor. Bu maçta berabere kalması durumunda şansı oldukça azalacak olan milliler, kaybetmesi durumunda ise havlu atacak. Öte yandan Macaristan'ın ve Romanya'nın ilerki 2 hafta sonunda oynayacağı mücadeleler millilerin kaderini çizecek.

KULAKLAR MACARSİTAN MAÇINDA

Türkiye Romanya ile oynarken kulaklar da bir yandan Macaristan'ın evinde Estonya ile oynayacağı mücadelede olacak. 11 puanda bulunan Macarlar Estonya karşısında kazanırsa 10 puanlı Türkiye'nin yine önünde olacak. Olası bir Romanya galibiyeti sonrasında Macaristan puan kaybederse, ay-yıldızlılar 2. sıraya yerleşecek.

SAKATLARDAN İYİ HABERLER

Üst solunum yolundaki enfeksiyon nedeniyle son olarak serum tedavisi uygulandığı için antrenmana çıkamayan Arda Turan ve Gökhan Gönül takımla birlikte çalıştı. İstanbul'da yapılan antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakan Burak Yılmaz ve Mustafa Pektemek de takımla çalışmalara katıldı. Fatih Terim bu oyuncuların sahada olacağını belirtti.

MUHTEMEL 11'LER

ROMANYA

Tatarasanu, Matel, Goian,Chriches, Ratz, Pintilli, Hoban, B.Stancu, Torje, Marica, Maxim

TÜRKİYE

Volkan, Caner, Semih, Ömer, Gökhan G., Selçuk, Mehmet Topal, Gökhan T., Arda
Burak, Umut

STAT: Ulusal Bükreş Stadyumu
SAAT: 21:00
HAKEM: Svein Oddvar Moen
YAYIN: Star TV

ROMENLER'DE BİLET ŞAŞKINLIĞI

10 Eylül Salı akşamı başkent Bükreş'teki Bükreş Ulusal Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmaya ilgi oldukça az. Romanya Futbol Federasyonu'ndan yaptığı açıklamaya göre 55.611 kapasiteli olan statta oynanacak maç için 9 Eylül itibariyle sadece 15 bin bilet satıldı.

HAKEM YARAMIYOR!

Dünya Kupası Elemeleri'nde 10 Eylül Salı günü oynayacağımız kritik Romanya maçının hakemi Norveçli Svein Oddvar Moen'in yönettiği maçlarda Türk takımları olumlu sonuç almayı başaramadı. Türk takımlarının 3 maçını yöneten Norveçli, en son Galatasaray'ın Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e 3-0 yenildiği maçı yönetmiş ve tartışılmıştı.

TERİM: "MUCİZE ARIYORUZ"

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim maç ile ilgili, "Maça gelecek olursak, bir mucize arayışı içerisindeyiz. Yarın Romanya'nın bizi yenmesi veya berabere kalması halinde ne olacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. Ancak iki şeyimiz çok net. Oyuncularımıza anlatıyoruz. Hata yapmaktan ve yenilmekten korkmamaları. Zaten kaybedeğimizi kaybetmişiz. Çıkıp oynayacağız. Rumen milli takımı son yılların en iyi 'Romanya'sı. Macaristan'a karşı çok iyi bir futbol oynadı. Böyle bir seyirciye karşı işimiz kolay değil" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler