Millilerin antrenmanı iptal edildi!

2014 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, bu sabah yapılması planlanan antrenmanı iptal edildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iletişim biriminden yapılan açıklamada, A Milli Takım teknik heyetinin, kampı

Millilerin antrenmanı iptal edildi!

2014 Dünya Kupası eleme grubu maçlarına Avusturya'da hazırlanan A Milli Futbol Takımı'nın, bu sabah yapılması planlanan antrenmanı iptal edildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iletişim biriminden yapılan açıklamada, A Milli Takım teknik heyetinin, kampı izleyen gazeticilerle, kafilenin konakladığı Der Krallerhof Oteli'nde öğle yemeği yiyeceği bildirildi.

 

Bu arada dünkü Finlandiya maçında milli formaya veda eden ve maçın ilk 41 dakikalık bölümünde kaptan olarak kaleyi koruyan tecrübeli kaleci Rüştü Reçber, bu sabah Türkiye'ye dönmek üzere kamptan ayrıldı.

 

-SALZBURG POLİSİNDEN AÇIKLAMA-

 

A Milli Takım'ın dün akşam Salzburg Red Bull Arena'da Finladiya ile oynadığı maçın uzatma dakikalarında Türk seyircilerin sahaya girmesiyle ilgili açıklama yapan Salzburg eyalet polisi basın bürosu, "tarafların birbirinden şikayetçi olmadığını" belirterek, "her iki taraftan da yaralanan olmadığı için, bir işlem yapılmadığını" bildirdi.

 

Polis sözcüsü, maç sırasında statta uniformalı polis bulunmadığının hatırlatılması üzerine, seyirciler arasında şiddet potansiyeli bulunan taraftarları belirlemek üzere, özel eğitimli sivil polislerin görev yaptığını ve olay sırasında polis yeleğini giyerek taraftarlara müdahale ettiğini ileri sürdü.

 

Hazırlık çalışmalarını 30 Mayıs'a kadar Avusturya'nın Leogang bölgesinde sürdürmesi planlanan A Milli Futbol Takımı, kamp programı çerçevesinde yarın TSİ 19.30'da ilk 30 dakikası basına açık olmak üzere bir antrenman yapacak.

 

Ay-Yıldızlı ekip Avusturya'daki çalışmalarını 29 Mayıs Salı günü Bulgaristan ile oynayacağı hazırlık maçı ile noktalayacak.

 

A Milliler 30 Mayıs Çarşamba sabahı kamp bölgesinde ilk 30 dakikası basına açık olmak üzere yapacağı son bir çalışmanın ardından TSİ 17.00'de Portekiz'e hareket edecek.

 

Ay-yıldızlı ekip 2 Haziran'da Lizbon'da Portekiz ve 5 Haziran'da da Almanya'nın Ingolstadt kentinde Ukrayna ile hazırlık maçları yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor