Milliler moralli geliyor

Aykut Demir ve Onur görev yapmaya da Türkiye, Romanya'yı 2-0 yenerek Dünya Kupası iddiasını devam ettirdi.Mark Janko’nun 73. dakikada Weimann’ın yerine oyuna girdiği maçta ise Avusturya sahasında İrlanda Cumhuriyeti’nin David Alaba’nın tek golüyle mağlup

Milliler moralli geliyor

Aykut Demir ve Onur görev yapmaya da Türkiye, Romanya'yı 2-0 yenerek Dünya Kupası iddiasını devam ettirdi.

Mark Janko’nun 73. dakikada Weimann’ın yerine oyuna girdiği maçta ise Avusturya sahasında İrlanda Cumhuriyeti’nin David Alaba’nın tek golüyle mağlup etti. Trabzonspor’un bir diğer yıldızı Adrian ise Polonya formasıyla San Marino karşısına çıktı. Başarılı orta saha oyuncusu, maça 72. dakikada Blaszczykowski’nin yerine dahil oldu. Adrian, oyuna girdikten sadece 3 dakika sonra takımının 5. golünü kaydetti. Böylece Polonya deplasmanda 5-1’lik galibiyet elde etti. Tüm oyuncuların milli takımlarda galibiyet elde etmesi, Mustafa Akçay’ın da yüzünü güldürdü. Oyuncuların moralli bir şekilde dönecek olması, Akçay’ı zorlu Karabükspor mücadelesi öncesi rahatlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor