Milliler ilk antrenmanını yaptı

15 Ağustos'ta Avusturya ile özel maç yapmak üzere Viyana'ya gelen milliler, bugün ilk antrenmanını yaptı. Dünya Kupası Grup Elemelerine hazırlık kapsamında 15 Ağustos'ta Avusturya ile özel maç yapmak üzere Viyana'ya gelen (A) Milli Futbol Takımı, bugün il

Milliler ilk antrenmanını yaptı
15 Ağustos'ta Avusturya ile özel maç yapmak üzere Viyana'ya gelen milliler, bugün ilk antrenmanını yaptı.
 
Dünya Kupası Grup Elemelerine hazırlık kapsamında 15 Ağustos'ta Avusturya ile özel maç yapmak üzere Viyana'ya gelen (A) Milli Futbol Takımı, bugün ilk antrenmanını yaptı. Çalışma 90 dakika sürdü. 
 
Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'nın antrenman sahasında gerçekleştirilen çalışmada, futbolcular sarı, yeşil ve beyaz olmak üzere üç ayrı gruba ayrıldı. Antrenmanda bazı futbolcular dar alanda pas çalışması yaparken bir diğer grup düz koşu, üçüncü grup ise ayak tenisi oynadı. Milli takım kadrosuna ilk kez çağrılan Kerim Frei ile Hasan Ali Kaldırım ise saha kenarında düz koşu yaptı.
 
İlk yarım saati basına açık yapılan antrenmanı, Avusturya'da yaşayan çok sayıdaki vatandaşların da izlemesine izin verildi.
 
Milli Takım kafilesinin antrenmana gelişi ve otele dönüşü sırasında polis yoğun güvenlik önlemi aldı ve takım otobüsüne eşlik etti.
 
Teknik direktör Abdullah Avcı, yarın Ernst Happel Stadı'nda bir futbolcunun katılımıyla basın toplantısı yapacak ve ardından maçın oynanacağı sahada ilk 15 dakikası basına açık ikinci bir antrenman gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler