Milliler hazırlıklarını tamamladı

Maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde yapılan ve basın mensuplarının 15 dakika görüntü almasına izin verilen antrenmana, kadrodaki tüm futbolcular katıldı. Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın sakatl

Milliler hazırlıklarını tamamladı

Maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde yapılan ve basın mensuplarının 15 dakika görüntü almasına izin verilen antrenmana, kadrodaki tüm futbolcular katıldı. Trabzonspor'un kalecisi Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığı nedeniyle kadroya alınan takım arkadaşı Tolga Zengin de kampa Trabzon'da dahil oldu. (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi bir araya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve tüm yöneticilere 'Hoş geldin' diyerek tek tek ellerini sıkan Güneş, Guus Hiddink'e çiçek verdi. Hiddink ile Güneş, daha sonra sahanın içine birlikte girerek bir süre tercüman eşliğinde sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler