Milliler Çeyrek Finalde!

 FIBA Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, ikinci tur son maçında Hırvatistan'ı 85-73 yendi.Letonya'da devam eden şampiyonada, ikinci turdaki ilk iki maçında Bosna Hersek ve ev sahibi Letonya'yı mağlup eden ay-yıldızlıla

Milliler Çeyrek Finalde!

 FIBA Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, ikinci tur son maçında Hırvatistan'ı 85-73 yendi.

Letonya'da devam eden şampiyonada, ikinci turdaki ilk iki maçında Bosna Hersek ve ev sahibi Letonya'yı mağlup eden ay-yıldızlılar, son maçında Hırvatistan ile karşılaştı. Maçın üçüncü çeyreğini 63-54 geride bitiren yıldız milliler, son periyotta çok iyi bir performans sergileyerek, mücadeleyi 85-73 kazanmayı başardı.

Bu sonuçla E Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan ay-yıldızlılar, 28 Ağustos Perşembe günü çeyrek finalde, F Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayan İtalya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor