Milliler bir yendi bir yenildi!

2014 FIBA Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takım, şampiyona öncesi katıldığı Pordenone Turnuvası'nda İtalya'yı 55-54 yendi, İspanya'ya ise 70-55 yenildi.Udine kentinde 3 Temmuz Perşembe günü başlayacak şampiyona için İtalya'ya giden ümit

Milliler bir yendi bir yenildi!

2014 FIBA Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takım, şampiyona öncesi katıldığı Pordenone Turnuvası'nda İtalya'yı 55-54 yendi, İspanya'ya ise 70-55 yenildi.

Udine kentinde 3 Temmuz Perşembe günü başlayacak şampiyona için İtalya'ya giden ümit milliler, son provasını yapmak için, şampiyonada mücadele edecek takımların da yer aldığı turnuvaya katıldı.

Geçen yıl ümit kızlarda Avrupa üçüncüsü olan İtalya ile yaptığı mücadeleden 55-54 galip ayrılan milli takım, son üç yılın şampiyonu İspanya karşısında ise 70-55 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor