Milliler 2013'e hazırlanıyor

 Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş  hazırlık kamplarının iyi geçtiğini belirterek, ''Takımımız, çift antrenman yapıyor. Genç bir kadroya sahibiz bundan dolayı da antrenmanlar yoğun bir tempoda geçiyor. Çok tempolu başladı. Bundan dolayı teknik

Milliler 2013'e hazırlanıyor

 

Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş  hazırlık kamplarının iyi geçtiğini belirterek, ''Takımımız, çift antrenman yapıyor. Genç bir kadroya sahibiz bundan dolayı da antrenmanlar yoğun bir tempoda geçiyor. Çok tempolu başladı. Bundan dolayı teknik kadro, takımın bu durumundan çok memnun'' dedi. 

 

Takımda herhangi bir sakatlık problemi yaşayan oyuncu olmadığını dile getiren Akkaş, Bormio kampın 21 Temmuz'da sona ereceğini ve buradan İstanbul'a döneceklerini sözlerine ekledi. 

 

''12 Dev Adam'', Avrupa Şampiyonası elemelerine hazırlık kapsamında 23 Temmuz Pazartesi günü Sofya Turnuvası'na katılmak üzere Bulgaristan'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler