Millier Bursa'ya gitti

Daha önce deniz otobüsüyle Bursa'ya gideceği açıklanan A Milli Takım kafilesinin, olumsuz hava şartları nedeniyle seyahat programında değişiklik yapıldı. Hava şartları nedeniyle deniz otobüsü seferlerinin yapılamaması nedeniyle milliler, Eskihisar-Topçula

Millier Bursa'ya gitti

Daha önce deniz otobüsüyle Bursa'ya gideceği açıklanan A Milli Takım kafilesinin, olumsuz hava şartları nedeniyle seyahat programında değişiklik yapıldı. Hava şartları nedeniyle deniz otobüsü seferlerinin yapılamaması nedeniyle milliler, Eskihisar-Topçular'dan kalkan arabalı vapur ile Bursa'ya gitmek üzere hareket etti.

Bursa'da Holiday Inn Hotel'de konaklayacak milliler, Slovakya maçı hazırlıklarını ise bu akşam Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, yarın saat 12.00'de kamp otelinde düzenlenecek. Milliler, aynı gün Bursa Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de son idmanını yapacak.

Bu arada yurt dışında oynayan futbolcular Arda Turan, Mehmet Topal, Mevlüt Erdinç, Umut Bulut ve Sinan Bolat milli takım kampına Bursa'da dahil olacaklar.

Öte yandan Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Türkiye-Slovakya özel maçı saat 20.30'da başlayacak ve karşılaşma A Haber'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu'ndan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe ve Stefan Lupp gerçekleştirecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakem Tolga Özkalfa olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor