Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında bugün İstanbul'da Almanya ile karşılaşacak.Türk Telekom Arena'da saat 21.30'da başlayacak ve NTV'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin

Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu

A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında bugün İstanbul'da Almanya ile karşılaşacak.

Türk Telekom Arena'da saat 21.30'da başlayacak ve NTV'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Atkinson'un yardımcılıklarını Darren Cann ve Michael Mullarkey yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell.

A MİLLİ TAKIM'IN İLK 11'İ BELLİ OLDU

A Milli Takım, Almanya karşısında Volkan, Gökhan, Servet, Egemen, Hakan, Aurelio, Sabri, Selçuk İnan, Hamit, Arda ve Burak on biriyle mücadele edecek.

Grup lideri Almanya, bütün maçlarını kazanarak finallere gitmeyi daha önce garantilerken, grup ikinciliği ve dolayısıyla play-off oynamak için Belçika ile yarışan Türkiye açısından bugünkü karşılaşma büyük önem taşıyor. Grupta oynadığı 8 karşılaşmada 14 puan toplayan ay-yıldızlı ekip, son 2 maça girilirken ikincilik için çekiştiği Belçika'nın 2 puan önünde yer alıyor. Bu nedenle Almanya maçı büyük önem taşıyor. Türkiye Almanya'ya kaybederse ikinciliği riske atacak. Kazanırsa ya da berabere kalırsa play-off umutlarını son Azerbaycan maçına taşıyacak.

A Grubu'da bugün ayrıca Belçika-Kazakistan ve Azerbaycan-Avusturya maçları oynanacak

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor