Milli Takım'ın hocası o mu olacak?

Son olarak Çaykur Rize'yi şampiyon yapan ve Süper Lig'e taşıyan Mustafa Denizli'nin ismi A Milli Takım'ın gündeminde. TFF Başkanı Demirören'in tecrübeli hocaya teklif götürdüğü, şartlı 'evet' yanıtı aldığı öğrenildiÇaykur Rizespor’u şampiyon yaparak Karad

Milli Takım'ın hocası o mu olacak?

Son olarak Çaykur Rize'yi şampiyon yapan ve Süper Lig'e taşıyan Mustafa Denizli'nin ismi A Milli Takım'ın gündeminde. TFF Başkanı Demirören'in tecrübeli hocaya teklif götürdüğü, şartlı 'evet' yanıtı aldığı öğrenildi

Çaykur Rizespor’u şampiyon yaparak Karadeniz temsilcisinin tekrar Spor Toto Süper Lig’e çıkmasını sağlayan Mustafa Denizli’nin A Milli Takım’a dönme olasılığı ortaya çıktı. 1987-88 ve 1996-00 yılları arasında da Ay-Yıldızlı takımı çalıştıran Denizli ile TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in bizzat bağlantıya geçtiği, tecrübeli teknik adamın Milli Takım teknik direktörlüğüne nasıl baktığını sorduğu öğrenildi. Denizli’nin ise prensip olarak teklife sıcak baksa da daha geniş bir toplantı yapılması ve tek projede mutabık kalınması şartı koştuğu bildirildi.
 
Çeyrek finale taşıdı
 
Çalıştığı üç büyük takımda, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan Denizli, milli takımı da 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale taşımıştı. Beşiktaş birlikte çalışan Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören, siyah beyazlı takımda 2008-09 sezonunda şampiyonluk sevinci yaşamıştı.  
 
Ekip aynı
 
Başkan Demirören'le çok iyi ilişkileri olan Denizli, milli takıma da Çaykur Rizespor'da çalıştığı ekiple gelmeyi düşünüyor. Denizli'nin yardımcılıklarını İbrahim Üzülmez ve Yusuf Şimşek yapacak. Kaleci antrenörü Zafer Öğer ve kondüsyoner Stefanov olacak.
 
Milli Takım'ın Almanya'da gerçekleştireceği turnuvanın ardından TFF yönetiminin bu kararı hayata geçirmek için çalışmaları yoğunlaştıracağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler