Milli takımda Volkan şoku!

2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki son maçında 11 Ekim Salı günü Azerbaycan'la karşılaşacak A Milli Takım'da Volkan Demirel baldırındaki sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.A Milli Takım'ın dün Almanya ile oynadığı müsabaka sonrası sol alt ba

Milli takımda Volkan şoku!

2012 Avrupa Şampiyonası eleme grubundaki son maçında 11 Ekim Salı günü Azerbaycan'la karşılaşacak A Milli Takım'da Volkan Demirel baldırındaki sakatlık nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takım'ın dün Almanya ile oynadığı müsabaka sonrası sol alt baldırında gerilme ve ağrı hisseden Volkan'ın bugün ayrıntılı muayenesi ve ileri radyolojik tetkikleri yapıldı. Tetkikler neticesinde, sporcunun sol alt baldır kas grubundan bir tanesinde 1. derece zorlanma tespit edildi.

Volkan'ın sakatlığının Azerbaycan maçına kadar olan sürede tam olarak iyileşemeyeceği göz önüne alınarak, sağlık heyetinin önerisi ve teknik heyetin kararıyla oyuncu aday kadrodan çıkarıldı.

Volkan'ın yerine aday kadroya Fenerbahçeli Mert Günok davet edildi.

A Milli Takım'da daha önce Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmış ve yerine Mersin İdman Yurdu kalecisi Hakan Arıkan aday kadroya çağırılmıştı.

Volkan Demirel'in de sakatlanmasının ardından teknik direktörümüz Guus Hiddink, Azerbaycan maçında Sinan Bolat, Hakan Arıkan ve Mert Günok arasından bir seçim yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler