Milli Takım'da şok!

A Mili Takım’da Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya’nın ardından, takım arkadaşı Burak Yılmaz da sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldı. Kosova ile 21 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı özel maç için bugün öğle saatlerinde Priştine’ye hareket edecek A Milli T

Milli Takım'da şok!
A Mili Takım’da Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya’nın ardından, takım arkadaşı Burak Yılmaz da sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldı.
 
Kosova ile 21 Mayıs Çarşamba günü oynayacağı özel maç için bugün öğle saatlerinde Priştine’ye hareket edecek A Milli Takım’ın aday kadrosunda zorunlu olarak değişikliğe gidildi. Burak Yılmaz, sağ ayağında 1 ay önce başlayan ve tam performansla antrenman yapmasını engelleyen peroneal tendon traksiyon tendinopatisi (ayak tendonu kemik yapışma yerinde ağrılı reaksiyon) nedeniyle kadrodan çıkarılırken, yerine Beşiktaş’tan Mustafa Pektemek kamp kadrosuna dahil edildi. Gözündeki sakatlıktan ötürü dün kadrodan çıkarılan Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya’nın yerine ise takım arkadaşı Hakan Kadir Balta davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler