Milli takımda Kerem şoku!

Milli Takım'da dün sakatlanan Kerem Gönlüm'ün ön çapraz bağlarının koptuğu ve parkelerden 4-5 ay uzak kalacağı bildirildi.

Milli takımda Kerem şoku!

Litvanya'da 31 Ağustos-18 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesinde İtalya'nın Bormio kentinde kamp yapan Ulusal Takım'da dün sakatlanan Kerem Gönlüm'ün ön çapraz bağlarının koptuğu ve parkelerden 4-5 ay uzak kalacağı bildirildi.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, dün akşam antrenmanında sakatlanan Kerem Gönlüm'ün MR'ı çekildi. Sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edilen oyuncunun, parkelerden 4-5 ay kadar uzak kalacağı kaydedildi.

Açıklamada, ''Türkiye Basketbol Federasyonu olarak milli basketbolcumuz Kerem Gönlüm'e geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyor ve bir an önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz'' denildi.

Diğer yandan Kerem Gönlüm'ün kulübü Anadolu Efes de yayımladığı mesajla ulusal oyuncuya geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler