Milli takımda flaş gelişme!

 A Milli Takımın Lüksemburg ve Hollanda maçı kadrolarına davet alan Bayer Leverkusenli Ömer Toprak'tan şaşırtan bir karar gelebilir. Hakan Çalhanoğlu ile birlikte Gökhan Töre'nin de içinde bulunduğu bir 'silahlı' tartışmada rol alan Ömer'in Terim'in davet

Milli takımda flaş gelişme!
 A Milli Takımın Lüksemburg ve Hollanda maçı kadrolarına davet alan Bayer Leverkusenli Ömer Toprak'tan şaşırtan bir karar gelebilir. Hakan Çalhanoğlu ile birlikte Gökhan Töre'nin de içinde bulunduğu bir 'silahlı' tartışmada rol alan Ömer'in Terim'in davetini kabul etmeyeceği iddia edildi.
 
Almanların ünlü medya organı Kicker'ın haberine göre, Ömer Toprak, Fatih Terim'in milli davetine karşın Gökhan Töre ile aynı yerde bulunmak istemediği için milli takıma katılıp katılmama konusunu yeniden gözden geçirecek. Almanlar Ömer'in milli takım kariyerini bitirebileceği ihtimalini de satırlarına taşıyarak dikkat çekti. Ömer'in milli takıma gitmeyeceği ve milli takımı bırakacağı iddiasını ortaya attılar.
 
Ömer ise konu hakkında sadece, "Bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum" demekle yetinmişti. Fatih Terim, Bayer Leverkusen'in Atletico Madrid ile oynadığı maçı izlemek için Almanya'ya gitmiş, Hakan Çalhanoğlu ile görüşmüştü ancak Ömer Toprak ile görüşmediği ifade edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor