Milli takımda değişiklik

Maç öncesinde Milli Takım'da son durum

Milli takımda değişiklik
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası Grup elemelerindeki ilk 90 dakikadan başarı ile ayrılmak adına kolları sıvadı.

Rusya maçını da detaylı şekilde analiz eden Fatih Terim, kadrosunda yapacağı değişiklikleri de büyük ölçüde belirlerken ay yıldızlı ekibe de önemli uyarılar yaptı. Rusya ile oynanan maçta Almanya Futbol Federasyonu'ndan gelmesi gereken evrakın yetişmemesi nedeni ile kadroya alınamayan Tolga Ciğerci bu kez ilk 11'de olacak.

Fatih Terim, orta ikiliyi Tolga-Topal ile kuracak. Emre Mor'un A Milli Takım forması ile sergilediği performansa tam not veren Fatih Terim, taktik antrenmanlarında Volkan Şen'in yerine Gökhan Töre'ye şans veriyor.

Hırvatistan maçında ilk 11'de Volkan'ın yerine Gökhan'ın oynayacağı öğrenildi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Dünya Kupası Grup elemelerindeki ilk 90 dakikadan başarı ile ayrılmak adına kolları sıvadı. Rusya maçını da detaylı şekilde analiz eden Terim, kadrosunda yapacağı değişiklikleri de büyük ölçüde belirlerken ay yıldızlı ekibe de önemli uyarılar yaptı. Rusya ile oynan maçta Almanya Futbol Federasyonu'ndan gelmesi gereken evrakın yetişmemesi nedeni ile kadroya alınamayan Tolga Ciğerci bu kez ilk 11'de olacak.

EMRE MOR'A GÜVENİYOR
Terim, orta ikiliyi Tolga-Topal ile kuracak. Emre Mor'un A Milli Takım forması ile sergilediği performansa tam not veren Fatih Terim, taktik antrenmanlarında Volkan Şen'in yerine Gökhan Töre'ye şans veriyor. Hırvatistan maçında ilk 11'de Volkan'ın yerine Gökhan'ın oynayacağı öğrenildi... (Sporx)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler