Milli Takımda 6 eksik

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde TSİ 17.30’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından iki gruba ayrıldı. Dün müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ve stretching ile antrenmanı tamamlarke

Milli Takımda 6 eksik
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde TSİ 17.30’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda oyuncular ısınmanın ardından iki gruba ayrıldı. Dün müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ve stretching ile antrenmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise önce eğitsel oyun oynadı, ardından sırasıyla sınırlı alanda 3’erli jokerli ve 4’e 4 jokerli çift kale dar alan oyunu oynandı. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile bu grubun çalışması da sona erdi.
 
Hafif sakatlıkları bulunan (yumuşak doku travması, zorlamaya bağlı ağrı vb.) olan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ersan Gülüm ve Serdar Aziz takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
 
A Milli Takım, Hollanda maçının hazırlıklarını yarın TSİ 17.30’da kamp otelinde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Çalışmanın ilk 20 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler