Milli takıma Trabzonspor'dan tek oyuncu

A Milli Takımımızın, Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu belli oldu. Ay-yıldızlılar, Kuzey İrlanda ile 15 Kasım Cuma akşamı Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 21.00'de karşılaşacak. Belarus maçı ise 19 Kasım Salı akşamı Mersin Tevf

Milli takıma Trabzonspor'dan tek oyuncu
A Milli Takımımızın, Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu belli oldu.
 
Ay-yıldızlılar, Kuzey İrlanda ile 15 Kasım Cuma akşamı Adana 5 Ocak Stadı'nda saat 21.00'de karşılaşacak. Belarus maçı ise 19 Kasım Salı akşamı Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak ve 20.00'de başlayacak.
 
A Milli Takım'ın kadrosunda; Trabzonspor'dan Onur Kıvrak ve Yusuf Erdoğan, Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek, Kayserispor'dan Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'den Alper Potuk, Bayer Leverkusen'den Ömer Toprak ve Hamburg'dan Hakan Çalhanoğlu sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Terim A Milli takım aday kadrosuna Trabzonspor'dan sadece Aykut Demir'i çağırdı
 
Öte yandan Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'i telefonla arayarak Nuri Şahin için özel izin talebinde bulundu ve bu talep olumlu karşılandı.
 
İŞTE A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU
 
indir.20131110223801.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler