Milli takıma sürpriz bir isim daha

Hollanda ile çarşamba akşamı oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Amsterdam'da sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna, Portsmouth'lu forvet oyuncusu Nadir Çiftçi de davet edildi.Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, kadroda yer alan Avu

Milli takıma sürpriz bir isim daha

Hollanda ile çarşamba akşamı oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Amsterdam'da sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna, Portsmouth'lu forvet oyuncusu Nadir Çiftçi de davet edildi.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, kadroda yer alan Avustralya doğumlu Ersan Adem Gülüm gibi milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Nadir Çiftçi için FIFA'ya gerekli başvuruların yapıldığı, bugün öğleden sonra kampa katılan 18 yaşındaki genç futbolcunun, Hollanda maçında forma giyebilmesini sağlayacak prosedürün tamamlanması için yoğun çaba sarf edildiği bildirildi.

Nadir Çiftçi, daha önce Hollanda 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın formasını giymişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor