Milli takıma kim geliyor

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Hiddink'in yerine geçecek hocayla görüştü bile. Açıklama gelecek hafta yapılacak.Milli Takım'da yeni bir dönem önümüzdeki hafta başlayacak. Sözleşmesi 1 Ağustos 2012'de bitmesine rağmen Guus Hiddink ile yollarını ay

Milli takıma kim geliyor

Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Hiddink'in yerine geçecek hocayla görüştü bile. Açıklama gelecek hafta yapılacak.

Milli Takım'da yeni bir dönem önümüzdeki hafta başlayacak. Sözleşmesi 1 Ağustos 2012'de bitmesine rağmen Guus Hiddink ile yollarını ayırma kararı alan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın aklındaki birinci isim İstanbul Büyükşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı.. Başkan Aydınlar, Hiddink sonrası bir Türk teknik adam ile çalışmak istediğini geçtiğimiz günlerde açık açık beyan ederken, bu Türk teknik adamlar içinde birinci sıradaki isim Abdullah Avcı oldu. İkili geçtiğimiz günlerde bir araya geldi ve bir görüme yaptı. Aydınlar bu görüşmede Avcı ile çalışmak istediklerini resmen başarılı teknik adama bildirdi. TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ'ın da desteklediği proje için Aydınlar ile Avcı'nın prensipte anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı öğrenildi. Görüşmede para hiç konuşulmazken anlaşmanın 3 yıllık olduğu kaydedildi. Salı günü Zagreb'te Hiddink ile vedalaşacak olan Aydınlar'ın daha sonra Abdullah Avcı ismini resmen açıklaması bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni 5 yıldır istikrarlı bir şekilde çalıştıran Avcı, takımını geçen sezon Türkiye Kupası'nda finale kadar taşımıştı.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLMUŞTU
Türkiye'nin istikbal vadeden teknik adamları arasında ilk sıralarda yer alan Abdullah Avcı, Genç Milli Takım'ı çalıştırdığı 2005-2006 yıllarında Türkiye'ye hem Avrupa şampiyonluğu hem de dünya dördüncülüğü coşkusu yaşatmıştı. Maç sırasında ise tribünlerden, "Abdullah Avcı" tezahüratları yüselmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor