Milli takıma 6 Trabzonsporlu

A Milli Takımımızın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu. 6 Şubat Pazar günü 17.00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, ilk antrenmanını 7 Şubat Paz

Milli takıma 6 Trabzonsporlu

A Milli Takımımızın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu. 

6 Şubat Pazar günü 17.00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, ilk antrenmanını 7 Şubat Pazartesi saat 19.00'da Fi-Yapı İnönü Stadı'nda yapacak. Aynı gün, Swissotel'de milli takım teknik heyeti ve oyuncularının katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi tedarikçileri olan Arko Men ve Sürat Kargo'nun imza törenleri gerçekleştirilecek.

Milli Takımımız, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte Türk Hava Yolları (THY)'na ait bir uçakla 8 Şubat Salı saat 11.00'de Trabzon'a hareket edecek ve Novotel'de kampa girecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve iki futbolcunun katılımıyla saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 19.00'da stadyumda yapılacak antrenmanla Milli Takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda  9 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak. 

Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından 23.50'de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait uçakla İstanbul'a dönecek.

Milli Takım aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
 
 

 

ADI SOYADITAKIMI

VOLKAN DEMİREL

FENERBAHÇE

ONUR RECEP KIVRAK

TRABZONSPOR

FEHMİ MERT GÜNOK

FENERBAHÇE

GÖKHAN GÖNÜL

FENERBAHÇE

SERKAN BALCI

TRABZONSPOR

SERDAR KESİMAL

KAYSERİSPOR

SERVET ÇETİN

GALATASARAY

FEHMİ EMRE GÜNGÖR

GAZİANTEPSPOR

HAKAN KADİR BALTA

GALATASARAY

İSMAİL KÖYBAŞI

BEŞİKTAŞ

GÖKHAN SÜZEN

BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR

SELÇUK İNAN

TRABZONSPOR

YİĞİT İNCEDEMİR

MANİSASPOR

MEHMET EKİCİ

1.FC NURNBERG

SABRİ SARIOĞLU

GALATASARAY

NURİ ŞAHİN

B.DORTMUND

EMRE BELÖZOĞLU

FENERBAHÇE

HAMİT ALTINTOP

BAYERN MUNCHEN

YEKTA KURTULUŞ

GALATASARAY

ENGİN BAYTAR

TRABZONSPOR

TUNAY TORUN

HAMBURG

UMUT BULUT

TRABZONSPOR

BURAK YILMAZ

TRABZONSPOR

KAZIM KAZIM

GALATASARAY


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler