Milli takım Rize'de kazandı

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan Türkiye ile Finlandiya, 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı hazırlık maçında milliler rakibini 2-0 ile geçti. Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru Milliler, Hayrullah’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci

Milli takım Rize'de kazandı

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan Türkiye ile Finlandiya, 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı hazırlık maçında milliler rakibini 2-0 ile geçti. Karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru Milliler, Hayrullah’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya iyi başlayan Milliler, hemen ilk dakikalarda ikinci golü bularak farkı ikiye çıkarttılar. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.
Milliler, Finlandiya ile 24 Eylül'de Rize'deki Pazar İlçe Stadı'nda oynadığı ilk karşılaşma, Hayrullah Alıcı ve Samuel Haglund'un karşılıklı golleri ile 1-1 sonuçlanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor