Milli takım nefes aldı

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki beşinci maçında Andorra ile deplasmanda karşılaştı.Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki beşinci maçında Andorra'yı deplasmanda

Milli takım nefes aldı

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki beşinci maçında Andorra ile deplasmanda karşılaştı.

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki beşinci maçında Andorra'yı deplasmanda  2-0 yenerek gruplardaki 2. galibiyetini aldı.
 
Türkiye'ye galibiyeti getiren goller, 30. dakikada Selçuk İnan ve 45. dakikada Burak Yılmaz'dan geldi.
 
Bu sonuçla Milli Takımımız, puanını 6'ya çıkartarak 2014 Dünya Kupası'na gitme şansını sürdürdü. Grubun zayıf rakibi Andorra ise puanla tanışamadı.
 
Türkiye, gruptaki bir sonraki maçında 26 Mart Salı günü Macaristan'ı konuk edecek. Andorra ise aynı tarihte Estonya deplasmanına konuk olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor