Milli Takım heyeti Avni Aker'deydi

Trabzonspor ile Hollanda'nın PSV Eindhoven takımları arasındaki karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve A Milli takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı tribünden izledi.UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Trabzonspor ile Hollanda'nın PSV Eindhoven takı

Milli Takım heyeti Avni Aker'deydi

Trabzonspor ile Hollanda'nın PSV Eindhoven takımları arasındaki karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve A Milli takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı tribünden izledi.

UEFA Avrupa Ligi 2. Turu'nda Trabzonspor ile Hollanda'nın PSV Eindhoven takımları arasındaki karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve A Milli takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı da karşılaşmayı izledi.

Maçtan 2 saat önce uçakla kente gelen ve Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar tarafından karşılanan Bakan Kılıç, havaalanından Hüseyin Avni Aker Stadı'na geçerek, protokol tribünden karşılaşmayı izledi.

Yardımcıları Okan Burak ve Tayfun Korkut ile Rize'de Çaykur Rizespor Kulübü'nü ziyaret eden A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da maçı izleyenler arasında yer aldı.

-Taraftar ilgisi-
Karşılaşmanın geç saatte olması ve soğuk havaya rağmen bordo-mavili taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi.

Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde 20 bin dolayında taraftar, bordo-mavili takıma destek verirken Hollanda temsilcisini de 50 kişilik taraftar grubu Trabzon'da yalnız bırakmadı.

-Zokora, tribünde-
Fildişi Sahilli Milli Takımı'yla Afrika Uluslar Kupası'na katılan Zokora, milli takım kampından Trabzon'a döndü. Bordo-mavili futbolcu, karşılaşmayı tribünden izledi.

Trabzonspor'da geçen sezon sakatlık geçiren Piotr Brozek ise sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı.

Devre arasında Trabzonspor ile anlaşan Olcan ise ilk kez bordo-mavili takım formasıyla bir Avrupa kupası maçına çıktı.

Trabzonsporlu Halil Altıntop, Schale 04'deki eski hocası olan PSV Eindhoven'in teknik direktörü Fred Rutten ile maç öncesi hasret giderdi.

Karşılaşmada 638'i resmi, 550'si özel olmak üzere toplam bin 188 güvenlik personeli görev yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler