Milli takım hazırlıklarını tamamladı!

A Milli Futbol Takımı, İskoçya'da hazırlandığı İzlanda maçının son idmanını yaptı. St. Andrew's Üniversitesinin tesislerinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmanı izlemeye

Milli takım hazırlıklarını tamamladı!
A Milli Futbol Takımı, İskoçya'da hazırlandığı İzlanda maçının son idmanını yaptı.
 
St. Andrew's Üniversitesinin tesislerinde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmanı izlemeye gelen çok sayıdaki Türk taraftar, zaman zaman yaptıkları tezahüratlarla futbolculara moral verdi.
 
Aday kadrodaki tüm futbolcuların katıldığı idman bir saatten fazla sürdü. İdmana ısınma hareketleri ve eğitsel oyunlarla başlayan takım, daha sonra küçük grup oyunları üzerinde çalışarak, taktik antrenman ve şut çalışması yaptı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle son buldu.
 
Bu arada Türkiye'nin Edinburgh Başkonsolosu Semih Lütfü Turgut, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Heper ve Türk Hava Yolları (THY) Edinburgh Müdürü Serhat Sarı da antrenman sahasında milli takımın son idmanını izlediler.
 
Ay-yıldızlı takım yarın TSİ 14.30'da Edinburgh'dan İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek ve 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te Laugardalsvöllur Ulusal Stadı'nda İzlanda Milli Takımı ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor