Milli Takım'da 2 sakatlık

2 oyuncu sakatlandı

Milli Takım'da 2 sakatlık
A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda 17 Haziran Cuma günü İspanya ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Marsilya yakınlarında Saint Cyr sur Mer bölgesinde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde çalıştı. Stade Saulnier'de basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başladı. Dar alanda pasa dayalı taktik oyunla süren idman, çift kale maçla sona erdi.

Fatih Terim, antrenmandan önce Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup ve Hakan Çalhanoğlu ile bir süre konuştu. Deneyimli teknik adam, idman sonrasında da Selçuk İnan ile görüştü.

Grubun ilk maçında Hırvatistan'a yenilen milliler, karşılaşmanın moral bozukluğunu üstlerinden atarken, oyuncuların antrenmanın pas çalışmasındaki neşeli tavırları dikkati çekti.

Bu arada, antrenmanı takip eden İspanyol gazeteciler, çalışmayı görüntülerken, takımın son durumu hakkında da bilgi topladı.

A Milli Takım, İspanya maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı idmanla sürdürecek.

Gökhan ve Mehmet idmanı yarıda bıraktı

A Milli Takım'da Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, antrenmanı yarıda bıraktı.

Midesinde ağrı hisseden Gökhan ile sol arka üst adalesinde küçük bir spazm oluşan Mehmet, çalışmayı tamamlayamadı.

İki oyuncunun da ciddi bir durumunun olmadığı ve tedbir amaçlı olarak antrenmandan ayrıldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler