Milli Takım Burak'tan yoksun

Milli takımın maçın oynanacağı Maksimir Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanın ilk 15 dakikası gazetecilere açık yapıldı. Bu bölümde millerin ısınma koşusu yaptıkları gözlendi. Millilerin daha sonra yaklaşık bir saat süren antrenmanda dar alanda kısa p

Milli Takım Burak'tan yoksun

Milli takımın maçın oynanacağı Maksimir Stadyumu'nda gerçekleştirdiği antrenmanın ilk 15 dakikası gazetecilere açık yapıldı. Bu bölümde millerin ısınma koşusu yaptıkları gözlendi. Millilerin daha sonra yaklaşık bir saat süren antrenmanda dar alanda kısa pas ve gol organizasyonu çalıştıkları öğrenildi.

Millilerin son antrenmanında Burak'ın yer almadığı, Volkan'ın ise çalışmalara katıldığı bildirildi.

Türkiye'nin yarın TSİ 21.05'te Hırvatistan ile yapacağı karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Ricardo Jorge Ferraira Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak da Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa görev alacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor