Milli takım berabere kaldı

U17 Milli Takımı özel maçta Finlandiya ile karşılaştı. Maç 1-1 sona erdi.Rize Pazar İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, konuk ekip Finlandiya 59. dakikada, Jimi Riikonen’in attığı golle 1-0 öne geçti. Türkiye bu gole 61. daki

Milli takım berabere kaldı

U17 Milli Takımı özel maçta Finlandiya ile karşılaştı. Maç 1-1 sona erdi.

Rize Pazar İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona ererken, konuk ekip Finlandiya 59. dakikada, Jimi Riikonen’in attığı golle 1-0 öne geçti. Türkiye bu gole 61. dakikada Hayrullah ile cevap verirken, karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 1-1 tamamlandı.

3 bin 600 kişilik Pazar İlçe Stadı'nın tamamına yakınını dolduran Rize'li taraftarlar, Milli takımı coşkuyla desteklediler.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Hakan Tecimer, takıma yeni katılan oyuncuların uyum sorunları bulunduğunu belirterek, “Özel maçlarda önemli olan çocukların performansları. skor çok önemli değil. saha zemininin iyi olmaması zaman zaman oyun planımızı olumsuz etkiledi. Bu özel maçlar oyuncularımızın birbirlerini tanıyıp kaynaşmaları açısından faydalı oluyor” dedi.

U17 Milli Takımı, Finlandiya ile 26 Eylül Perşembe günü bir özel maç daha yapacak. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma da saat 14.00'te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor