Milli Takım Antalya'da toplandı

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı, perşembe günü İsveç, 29 Mart'ta da Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları öncesi kamp yapacağı Antalya'ya geldi.

Milli Takım Antalya'da toplandı

Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 Finalleri'nde mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı, perşembe günü İsveç, 29 Mart'ta da Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçları öncesi kamp yapacağı Antalya'ya geldi. Antalya Arena'da oynayacağı İsveç maçına Belek bölgesindeki bir otelde hazırlanacak milli takım kafilesini taşıyan uçak, saat 13.20'de Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Fatih Terim ve futbolcular saat 13.30'da VIP bölümünden çıkarak, otobüse bindi. Yaklaşık 100 polis ile özel güvenlik görevlilerinin tedbir aldığı havalimanında milli takım kafilesini az sayıda taraftar karşıladı.

Fatih Terim, gazetecilerin soru talebine "Görüşeceğiz" demekle yetindi. Arda Turan'a yoğun ilgi gösteren taraftarlar, milli futbolcularla selfie yapıp, forma imzalattı. 

Milli takım kafilesini taşıyan otobüs, polis eskortu eşliğinde kamp yapacağı otele gitti. 

KAMP PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK 

Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin ertelenmesinin ardından A Milli Takım'ın İsveç ve Avusturya maçları için yapacağı kamp programında değişikliğe gidildi. Daha önce saat 12.00'de Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda basına kapalı yapacağı ilk çalışmasının ardından saat 22.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket edeceği açıklanan milli takım kafilesi, saat 12.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan Antalya'ya geldi. 

Milli takım kafilesi yarın saat 19.00'da konaklayacağı otelin sahasında antrenmanı basına kapalı gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor