Milli Takım Almanya'ya hazır!

Milliler, karşılaşma öncesindeki son idmanını, teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptı.İlk bölümde ısınma hareketleri gerçekleştiren oyuncular, top koordinasyonu daha sonra da taktik ağırlıklı kanat organizasyonu çalışması ya

Milli Takım Almanya'ya hazır!

Milliler, karşılaşma öncesindeki son idmanını, teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptı.

İlk bölümde ısınma hareketleri gerçekleştiren oyuncular, top koordinasyonu daha sonra da taktik ağırlıklı kanat organizasyonu çalışması yaptı. Son bölümde iki gruba ayrılan oyunculardan bir grup ayak tenisi oynarken, diğer grup şut çalıştı.

Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda kaleci Volkan Demirel takımla çalışmalara katıldı.

A Milli Takım'ın bugünkü çalışmasında futbolcuların neşeli olması teknik heyeti sevindirdi. Bu arada millilerin son çalışmasını, Türkiye Futbol Federasyonu başkan vekilleri Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ ile Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman da izledi.."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor