Milli sporcumuz tarihe geçti!

 Genç Atlet Burcu Ayhan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda bayanlar yüksek atlamada finale kalarak tarihi bir başarıya imza attı. Bayanlar yüksek atlama elemelerinde 35 sporcu ile ilk 12'ye girme mücadelesi veren Burcu Ayhan, önemli bir başarı elde etti.

Milli sporcumuz tarihe geçti!

 

Genç Atlet Burcu Ayhan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda bayanlar yüksek atlamada finale kalarak tarihi bir başarıya imza attı.

 

Bayanlar yüksek atlama elemelerinde 35 sporcu ile ilk 12'ye girme mücadelesi veren Burcu Ayhan, önemli bir başarı elde etti. 22 yaşındaki atletimiz 1.93 cm'lik atlayışıya bu sezonki en iyi derecesini yaptı ve finale yükselmeye hak kazandı.

 

Burcu Ayhan, böylelikle olimpiyat finalinde yarışacak ilk Türk yüksek atlamacı oldu. Genç atletimiz, dünyaca ünlü rakipleriyle Cumartesi 21.00'de final müsabakasında mücadele edecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler