Milli rezalet!

EURO 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya konuk olan Türkiye, aldığı 3-0'lık yenilgiyle büyük bir skandala imza atarken sergilenen futbol ise sınıfta kaldı. İzlanda'ya büyük umutlarla giden A Milliler, maçın başından itibaren bir türlü istenilen

Milli rezalet!

EURO 2016 Elemeleri A Grubu ilk maçında İzlanda'ya konuk olan Türkiye, aldığı 3-0'lık yenilgiyle büyük bir skandala imza atarken sergilenen futbol ise sınıfta kaldı. 

İzlanda'ya büyük umutlarla giden A Milliler, maçın başından itibaren bir türlü istenilen futbolu sergileyemezken İzlanda'nın etkili oyununa karşılık veremedi. Karşılaşmanın 18. dakikasında Jon Bödvarsson ile 1-0 öne geçen İzlanda, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. 

İkinci yarının 59. dakikasında Ömer Toprak ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca Türkiye 10 kişi kaldı.

Yine de beraberlik umutlarını sürdüren Türkiye, 70'te Gylfi Sigurdsson'un harika vuruşu kaleci Onur Kıvrak'ın müdahalesine rağmen 2-0 geriye düşerken santradan saniyeler sonra Kolbeinn Sigthorsson'un golüne de engel olamayınca sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı.

Bu sonucun ardından gruptaki ilk maçında sahadan yenilgiyle ayrılan A Millilerimiz, ikinci maçında Türkiye'de Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Grubumuzdaki diğer maçlarda Çek Cumhuriyeti sahasında Hollanda'yı 2-1 yenerken  Kazakistan ve Letonya ile golsüz berabere kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler