Milli oyuncudan isyan: DÖNMEM!

Gökhan Töre ile yaşadığı silah skandalı sonrasında Türk Milli Takımında oynamayı reddeden Ömer Toprak son günlerde ortaya atılan, "sorunlar çözüldü. Milli takıma dönecek" iddialarını bir kez daha sert şekilde yalanladı. Toprak, Express gazetesine yaptığı

Milli oyuncudan isyan: DÖNMEM!
Gökhan Töre ile yaşadığı silah skandalı sonrasında Türk Milli Takımında oynamayı reddeden Ömer Toprak son günlerde ortaya atılan, "sorunlar çözüldü. Milli takıma dönecek" iddialarını bir kez daha sert şekilde yalanladı.
 
Toprak, Express gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu koşullar altında, Türkiye için oynamam. Açıkça ifade ettim; fikrim de hala aynı. Son dönemde Türkiye'den herhangi bir kimsenin kendisi ile görüşüp Türk Milli Takımı için oynaması için teklifte bulunduğu iddiasına ise "hayır" cevabı verdi.
 
Aldığı karar sonrasında bazı Türklerden olumsuz geri dönüşler aldığını ama pek çok kişinin kararı sonrasında kendisine destek verdiğini söyledi.
 
Ömer "Türk futbolunun durumu beni üzüyor. Türkiye Ligi şu anda pek çok skanldalla uğraşıyor. Dışarıdan pek de iyi bir görüntüsü yok. Türk futbolunun gerçekten çok büyük potansiyeli var. Çünkü insanlar futbolu çok seviyor."dedi. Yıldız oyuncu ayrıca İstanbul kulüplerini desteklemediğini de söyledi.
 
14.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler