Milli maçta şok sakatlık!

ABD'de oynanan dostluk karşılaşmasında Türkiye ile Honduras karşı karşıya geldi. Dünya Kupası'na hazırlanan Honduras ile mücadele eden milli takımımızda Alper Potuk sakatlık geçirdi. Honduras karşılaşmasında maça ilk 11'de çıkan Alper Potuk, maçın hemen b

Milli maçta şok sakatlık!

ABD'de oynanan dostluk karşılaşmasında Türkiye ile Honduras karşı karşıya geldi. Dünya Kupası'na hazırlanan Honduras ile mücadele eden milli takımımızda Alper Potuk sakatlık geçirdi. Honduras karşılaşmasında maça ilk 11'de çıkan Alper Potuk, maçın hemen başında girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı.

Rakibinden aldığı darbe ile yere düşen yıldız futbolcu omuzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle maça devam edemedi ve 10. dakikada yerini Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'a bıraktı. Kontrolleri yapılan Alper Potuk'un sol omuz AC ekleminde (köprücük kemiği) yarı çıkığı tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor