Milli galibiyet sevinç yarattı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım’ın Kazakistan galibiyeti sonrası ay-yıldızlı takımın ihtiyacı olan galibiyeti aldığı için mutlu olduğunu söyledi. Bakan Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım’ın EURO 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu

Milli galibiyet sevinç yarattı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım’ın Kazakistan galibiyeti sonrası ay-yıldızlı takımın ihtiyacı olan galibiyeti aldığı için mutlu olduğunu söyledi.
 
Bakan Akif Çağatay Kılıç, A Milli Takım’ın EURO 2016 Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında Kazakistan’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Kılıç, teknik heyeti tebrik ederek, “Gerçekten ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Bundan dolayı mutluyuz. Takımımızın bundan sonraki zaman içerisinde de farklı bir atmosferde yoluna devam edebilmesi için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla önemli olan burada galip gelmemizdi. Takımımız bunu başardı. Kendilerini tebrik ediyoruz” dedi.
 
“FEDERASYON GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAKTIR”
 
Bir gazetecinin, Volkan Demirel’in maç öncesi sahayı terk etmesi konusunda sorduğu soruya ise Bakan Kılıç, “Futbol federasyonu gerekli açıklamaları yapacaktır. Biz uzun bir aradan sonra aldığımız galibiyeti düşünüyoruz. Milli takımımızın yoluna devam etmesi, daha iyi çalışmaların sürmesi konusunda düşünüyoruz” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor