Milli bisikletçiden büyük başarı!

EYOF 2011 oyunlarında bu sabah Tanjant yolunda  Kriteryum(bisiklet) eleme yarışları yapıldı.Eleme yarışlarında ilk 16'ya giren sporcular, öğleden sonraki final yarışına katılmaya hak kazandılar.Türkiye'yi Kriteryum(bisiklet) Cebrail Şeker, Enes Talha Ay,

Milli bisikletçiden büyük başarı!

EYOF 2011 oyunlarında bu sabah Tanjant yolunda  Kriteryum(bisiklet) eleme yarışları yapıldı.Eleme yarışlarında ilk 16'ya giren sporcular, öğleden sonraki final yarışına katılmaya hak kazandılar.

Türkiye'yi Kriteryum(bisiklet) Cebrail Şeker, Enes Talha Ay, Fethullah Köse ilk 16'ya girerek finale kaldılar.Cebrail Şeker 41 dakika 2 saniyelik derecesi ile serisinde 13., Enes Talha Ay, 42 dakika 42 saniyelik derecesi ile serisinde 14. ve Fettullah Köse 41.53'lük derecesiyle serisinde 14. olarak finale yükseldi.

Finalin ilk başlarında ön sıralarda olan sporcularımız sonradan geriye düştü.Ancak Enes Talha Ay son turlarda atak yaparak ilk 16 içine girerek büyük başarıya imza attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor