Milli atlette son durum

Avrupa Takımlar Şampiyonası için İngiltere'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan ve Türkiye'ye getirildikten sonra tedavisine Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Uslu, taburcu edildi.Milli atletin antrenörü Yahya Sevük

Milli atlette son durum

Avrupa Takımlar Şampiyonası için İngiltere'de bulunduğu sırada rahatsızlanarak yoğun bakıma alınan ve Türkiye'ye getirildikten sonra tedavisine Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam edilen Uslu, taburcu edildi.

Milli atletin antrenörü Yahya Sevüktekin, yaptığı açıklamada, Uslu'nun tetkiklerinin oldukça azaldığını ve durumu daha iyi olduğu için eve çıkmasına izin verildiğini söyledi.

Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle rahatsızlanan Binnaz Uslu'nun artık ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma geldiğini ifade eden Sevüktekin, "Tedavi sürecinde çok kan verdi. Zayıfladı, yıprandı, kan kaybetti ve güçten düştü. Kaybetmiş olduğu gücü yeniden toplamaya çalışıyor. Yürüyüş egzersizlerini artırdı. Uykusu düzene girdi. Bunlar durumunun iyiye gittiğinin göstergeleri" diye konuştu.

Tedavi sürecinin ne zaman sonlanacağı ile ilgili bir bilgi olmadığını kaydeden Sevüktekin, "İngiltere'de sabah akşam 5'er ünite kan alınıyordu. Bu Ankara'da günde 5 tüpe kadar düşmüştü. Şimdi ise belli periyotlarla kan alınıyor. Binnaz sadece bu tetkikler için hastaneye gidiyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor