Milano'da Bordooo- Maviiii sesleri

Trabzonspor’un Şampiyonlar Liginde bu akşam oynayacağı İnter maçı öncesi Trabzonsporlular Milano meydanlarını inletiyor.Trabzonspor bu akşam 21.45’te İnter’le ilk dev maçını gerçekleştirecek. Trabzon’dan İtalya’nın Milano kentine Pazartesi günü oldukça ka

Milano'da Bordooo- Maviiii sesleri

Trabzonspor’un Şampiyonlar Liginde bu akşam oynayacağı İnter maçı öncesi Trabzonsporlular Milano meydanlarını inletiyor.

Trabzonspor bu akşam 21.45’te İnter’le ilk dev maçını gerçekleştirecek. Trabzon’dan İtalya’nın Milano kentine Pazartesi günü oldukça kalabalık bir grup kafile ile birlikte gitmişti. Ayrıca tüm dünyadaki Trabzonsporlular da takımını bu dev gecede yalnız bırakmamak için İtalya’nın Milano kentine geldi.

Artık maça saatler kala Milano’nun oldukça büyük olan Duomo meydanında Bordo- Mavi sesleri yükseliyor. Taraftarlar “Bize Milano da Trabzon” şeklinde tezahüratlar atıyor.

MİLANO DA TRABZONSPORLU OLDU

Trabzonsporlu taraftarlar gerçekten Milano’yu da Trabzon yaptılar. Kente bakıldığında sokaklarda Trabzonspor forması giyen insanlar, ellerinde Türk Bayrakları, Trabzonspor bayrakları ve gökyüzüne yükselen… “BORDOOO- MAVİİİİ” sesleri…

Taraftar artık nefeslerini tuttu, Milano’da maç saati bekleniyor…

FOTOĞRAFLAR İÇİN DİĞER SAYFAYA GEÇİNİZ...

 

milano1.20110914134002.jpg

 

 

milano2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor