Milano panteri Tolga konuştu...

Milano Panteri Tolga Zengin, konuştu.Tolga "Doumbia'nın ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorduk. Maçın başında bir pozisyondu ama dediğim gibi bizim işimiz bu neticede takım oyunu bende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bakıldığı zaman ilk hedefimiz ta

Milano panteri Tolga konuştu...

Milano Panteri Tolga Zengin, konuştu.

Tolga "Doumbia'nın ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorduk. Maçın başında bir pozisyondu ama dediğim gibi bizim işimiz bu neticede takım oyunu bende elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Bakıldığı zaman ilk hedefimiz tabiki Vagner ve Doumbia'yı kontrol etmekti. Bence 11'e 11'ken daha iyiydik ama 11'e 10 kalmak biraz bocalattı bizi, çok garip oldu.

Sağlık olsun olmadı ne yapalım bu grupta herşey olabilir. İnter maçı var önümüzde çok zor maç. Orada yendik burada Lille ile berabere kaldık bizim için artık takım ismi önemli değil bunu oynadığımız oyunla belli ettik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor