Milan'a açılış şoku

İtalya Serie A'nın açılış haftasında Milan, deplasmanda Verona ile karşılaştı. Maça istediği tempoda başlayan Milan, 15. dakikada skoru değiştirmeyi de başardı. Yeni transfer Poli, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirmeyi başardı. Ancak ev sahibi Verona'da

Milan'a açılış şoku
İtalya Serie A'nın açılış haftasında Milan, deplasmanda Verona ile karşılaştı. Maça istediği tempoda başlayan Milan, 15. dakikada skoru değiştirmeyi de başardı. Yeni transfer Poli, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirmeyi başardı.
 
Ancak ev sahibi Verona'da Luca Toni, 30'uncu dakikada sahneye çıktı ve oyuna dengeyi getirdi. İtalyan golcü, bu golüyle skoru 1-1 yaptı. Mücadelenin ilk yarısı da Poli ve Toni'nin karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.
 
İkinci yarıda ev sahibi Verona daha istekliydi. Ve 53'te bir kez daha kendisini gösteren Luca Toni, Verona'yı Milan karşısında 2-1 öne geçirmeyi başardı.
Mücadelenin kalan bölümünde, Milan'ın bütün uğraşlarına rağmen skor değişmedi ve Verona, Serie A'ya Milan galibiyeti ile başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor