Milan Lazio maçından beraberlik çıktı

  İtalya Serie A'da ilk 5 sıranın gerisinde kalan Milan ile Lazio, 30. hafta mücadelesinde Giuseppe Meazza Stadı'nda karşı karşıya geldi.    Mücacelede 9.  dakikada Lazio Parolo ile öne geçerken, ev sahibi takım Bacca ile maça eşitliği getirdi. Lazio'da 8

Milan Lazio maçından beraberlik çıktı
 
İtalya Serie A'da ilk 5 sıranın gerisinde kalan Milan ile Lazio, 30. hafta mücadelesinde Giuseppe Meazza Stadı'nda karşı karşıya geldi. 
 
Mücacelede 9.  dakikada Lazio Parolo ile öne geçerken, ev sahibi takım Bacca ile maça eşitliği getirdi. Lazio'da 84'te Senad Lulic ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bırakırken, Milan kalan dakikalarda bu avantajı kullanamadı ve mücadele 1-1 eşitlikle noktalandı.
 
Bu sonuçla 3 haftadır 3 puana hasret kalan Milan, 49 puana yükselip 6. sırada mücadelesine devam ederken, 42 puana yükselen Lazio ise 8. sırada haftayı tamamladı.
 
Milan haftaya Atalanta'ya konuk olacak, Lazio ise evinde Roma'yı konuk edecek.
 
Milan 1-1 Lazio
               
9' (0-1) Marco Parolo 
15' (1-1) Carlos Bacca    

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor