Mierzejewski'de sona doğru

Şenol Güneş’in kadroya ısrarla katmak istediği Adrian Mierzejewski’ye başkan engeli.Trabzonspor Polonya'nın Polonya Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için kulüp başkanını iknaya çalışıyor.24 yaşındaki Polonyalı oyuncu, orta s

Mierzejewski'de sona doğru

Şenol Güneş’in kadroya ısrarla katmak istediği Adrian Mierzejewski’ye başkan engeli.

Trabzonspor Polonya'nın Polonya Varşova takımında forma giyen Adrian Mierzejewski'nin transferi için kulüp başkanını iknaya çalışıyor.

24 yaşındaki Polonyalı oyuncu, orta sahada ileriye dönük olarak forma giyiyor. İhtiyaç duyulursa sol kanatta da oynayabiliyor. Tekniği ve futbol zekası ile dikkat çekiyor.

Takımında 10 numaralı formayı taşıyan Adrian Mierzejewski, bu sezon 28 maçta 8 gol atıp, 1 asist yaptı.  Polonya liginde bu sezon ligin en değerli oyuncusu seçildi.

Trabzonspor Yönetimi, Glowacki ve Brozek kardeşlerin varlığı nedeniyle uyum sorunu yaşamayacak olan Mierzejewski için girişimlerini sürdürüyor.

Adrian Mierzejewski  ile her konuda anlaşan Trabzonspor yönetimi Polonya Varşova kulübüne 2013 yılına kadar sözleşmesi olan genç yıldız için 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdi.

Polonya Varşova kulübü ise Trabzonspor’un oyuncu için devre arasında da 2.5 milyon Euro önerdiğini ve kabul etmediklerini şimdi de 3 milyon Euro’ya da kabul etmeyeceklerini ifade ediyor.

Trabzonspor yönetimi bu transferi bir an önce sonlandırmak istiyor. Özellikle Brozek kardeşler transferinde de önemli rol oynayan yönetici Tuncay Bekiroğlu transferi bitirebilmek için büyük çaba gösteriyor.

Şu anda Glowacki ve Brozek ile Milli takım kampında bulunan Adrian’ın transferi her an sonuçlanabilir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler