Midtylland Osmanlıspor

Midtylland Osmanlıspor

Midtylland Osmanlıspor
Midtylland Osmanlıspor maçı saat kaçta,hangi kanalda maç öncesi son durum ne ? İşte detaylar

UEFA Avrupa Ligi Play Off  turunda Midtylland Osmanlıspor karşılaşması oynanacak. MCH Arena Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Beyaz TV'den canlı yayınlanacak karşılaşmayı Romanya Federasyonu'ndan Istvan Kovacs yönetecek onun yardımcılıklarını Vasile Marinescu ile Ovidiu Artene yapacak.

Bugüne dek Danimarka takımları ile Türkiye ekipleri toplam 11 kez karşılaştı. Bu maçlarda Danimarka takımları 5 galibiyet elde ederken Türk takımları 4 kez kazandı ve 2 maç berabere sona erdi.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER


Osmanlıspor Avrupa Kupaları'ndaki 7. maçına çıkacak (Ankaraspor dahil). Daha önce oynadıkları beş maçta bir kez yenildiler (4G 1B). Midtjylland Avrupa Kupaları'ndaki 53. maçına çıkacak. Bu maçlarda 24 galibiyet aldılar (8B 21M). Türk takımları ile Danimarka takımları Avrupa Kupaları'nda 11 kez karşılaştı; Türk takımları altı galibiyet aldı (1B 4M). Midtjylland Avrupa Kupaları'nda ilk kez bir Türk takımıyla karşı karşıya gelecek. Midtjylland Avrupa Kupaları'nda evinde oynadığı son beş maçta yenilmedi (3G 2B). Osmanlıspor Avrupa Kupaları'nda deplasmanda oynadığı üç maçta yenilmedi (2G 1B) ve bu maçların ikisinde kalesini gole kapatmayı başardı. Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor ve Osmanlıspor ile Avrupa Kupaları'nda sahaya çıktığı 16 maçta hiç yenilmedi (12G 4B).
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor