MHP'den futbolcu transferi

Ankara'da partililerle bir araya gelen Bahçeli'nin hedefinde ise AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan vardı. Hükümetinin açıkladığı '2023 hedeflerinin' MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 1999 yılında açıklandığını söyleyen Bahçeli, "AKP siyasi k

MHP'den futbolcu transferi

Ankara'da partililerle bir araya gelen Bahçeli'nin hedefinde ise AK Parti iktidarı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan vardı. Hükümetinin açıkladığı '2023 hedeflerinin' MHP'nin koalisyon ortağı olduğu 1999 yılında açıklandığını söyleyen Bahçeli, "AKP siyasi kapkaçcılığa başlamıştır" dedi.

 

Türkiye'nin yol ayrımında olduğunu da kaydeden Bahçeli,"Türk milleti ya seçim sandığı yoluyla AKP'yi tavsiye edecek yada yolsuzluk, sosyal gerginlik, etnik bölünmüşlük ve huzursuzluk Türk milletini katlanmaya mahkum olacağı acı bir keder haline gelecektir" diye konuştu.

 

İŞTE TRANSFERLER

MHP Lideri Bahçeli'nin davetiyle partiye yeni katılan ve dönenler şu isimlerden oluştu: "Engin Alan, Nihat Başesgioğlu, Bahaattin Şeker, Yusuf Halaçğlu, Ümit Özdağ, DP eski Genel Başkan Yardımcısı Cem Kılıç, Prof. Hasan Tunç, Yusuf Ziya İrbeç ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor